Event Media Poddar


Event

Min bok Intelligens enligt djuren släpps i sommar och lördag 17 augusti blir det release på Vattumannen Bokhandel i Stockholm. Jag kommer att lägga in mer info om eventet så småningom. Hoppas vi ses där!

♦♦♦


Ami & Djuren Community
Är du också fascinerad av djurens visdom? I så fall vill du kanske komma med i Ami & Djuren Community på Facebook. Här kan du diskutera allt som har med universum, djurens visdom och djurkommunikation att göra. Min vän Victor Södling har hjälpt mig att skapa gruppen och nu driver vi den tillsammans. Här kan du möta likasinnade och dela resan att förstå vår existens utifrån djurens perspektiv. Du är varmt välkommen! ♥


♦♦♦


Media

"Budskapet från våra kära husdjur verkar ligga rätt i tiden. Vi människor behöver vakna upp och förstå att vi kan skapa en lyckligare värld." Citatet är från ett reportage om mig i tidningen Nära nr 1/2022.


Artikel i tidningen Inspire som bland annat handlar om min syn på livet utifrån vad djuren lärt mig. Vårnumret 2021.


Läs om hur kvantfysik och andlighet kan höra samman. Reportage i Nära nr 10/2020.


Recension av boken Livet enligt djuren med intressanta kopplingar till bland annat kvantfysik. Miljömagasinet 4 dec 2020.


Livet enligt djuren som lästips i Friluftsfrämjandets tidning Friluftsliv 4/2020.


♦♦♦


Poddar

♦ Hur går djurkommunikation till? Här får du vara med på mitt samtal med katten Svante och hans matte Rita Borenstein. Svante berättar bland annat att han redan kommunicerar med Ritas barnbarn fast bebisen ännu ligger kvar i mammas mage. Rita spelade in samtalet till sin podd Passion för själen.


Hur kan djuren hjälpa oss att hitta tillbaka till vår storhet och samtidigt vidga vårt perspektiv på livet? I Rita Borensteins YouTube-kanal Passion för själen samtalar vi om det.


Mitt förlag, Förlagshuset Siljans Måsar, bjöd in till Existentiella Författarsamtal. Här berättar jag om mitt skrivande och hur kontakten med alla fantastiska djur har förändrat min syn på existensen. Hur kommunicerar djuren? Har människan samma förmåga till kommunikation? Hur ser djuren på oss människor? Vad är meningen med livet? Vi samtalat kring dessa och många andra av de stora frågorna. Länk till YouTube


Vi har alla en egen vägledare inom oss, det är min bestämda tro. Hur ser din väg till kontakt med ditt inre ut? I mitt fall blev jag handgripligen styrd in till min egen inre röst, utan att förstå vad som hände. Om det och djurens intelligens berättar jag i podden Uppvaket.


I podden Drivkraften samtalar Malin Rosén och jag om djurens kunskap och vad vi människor har att vinna på att lyssna till dem.