AktuelltFÖRFATTARAFTON

Torsdag 5 november, kl 17–19, är det författarafton med meditation på Vattumannens bokhandel i Stockholm. Vi är fem författare som läser ur våra böcker, med start för min bok Livet enligt djuren (ca 17:10). Yvonne Frank Månsson, som grundat Förlagshuset Siljans Måsar, guidar oss igenom kvällen och meditationen. Ingen OSA eller entréavgift. Fleminggatan 35. Ta tunnelbana till Rådhuset, eller buss 1 eller 63, eller en promenad ca 15 min från centralstationen. Välkommen att mysa med oss i höstmörkret!FÖREDRAG –

Djurens budskap till oss människor

Djuren har universell kunskap som vi människor tycks ha glömt. Vad skulle det innebära för oss och världen om vi tog djurens budskap på allvar? På det temat möts vi på YogaVayu i Farsta Strand, Stockholm. Jag kommer att prata kring  min bok Livet enligt djuren och även kanalisera vad min inre röst, Kosmos, har för syn på djurens roll i världen. Vi diskuterar det som sagts och du är välkommen att ställa frågor till mig och Kosmos på dagens tema.


Vi blir max 25 personer och kommer att sitta på säkert coronaavstånd. Hör gärna av dig till mig om du undrar över något! 072-227 48 88, ami@amisundeman.se. Varmt välkommen!


Datum: Lördag 21 nov, kl 14:00-16:30

Lokal: YogaVayu center, Nordmarksvägen 3, Farsta Strand, Stockholm. Ca 250 m från T-bana och pendeltågstation.

Kostnad: 380 kr, inkl fika. Betalas i samband med bokning via swish 070-313 70 73 (till Liselotte Hammar, ägare av YogaVayu center).

Boka via länken: Om du får bekymmer vid bokningen kan du istället mejla ditt namn, telefon och mejladress till mig så lägger jag in din anmälan. Du får sen ett bekräftelsemejl. MEDIA

Läs om hur kvantfysik och andlighet kan höra samman. Reportage i Nära nr 10/2020FACEBOOK

Jag har lagt upp en sida på Facebook för boken Livet enligt djuren. Följ den gärna!