Om Kosmos

 

Min inre röst, som jag kallar Kosmos, får presenterar sig själv här nedan. Texten är alltså kanaliserad. Kosmos är väldigt pratglad, så presentationen blev längre än jag tänkt mig.


Jag hoppas den ska ge dig en inblick i hur min inre röst fungerar och vem den är. Ditt inre skulle förmodligen förmedla samma sak, men kanske uttrycka sig på ett annat sätt. Jag tror att vår personlighet, vårt sätt att vara människa, påverkar hur vårt inre uttrycker sig.


 * * *


"Jag heter inte Kosmos, egentligen. Jag heter inget särskilt. Ni har alla chans att bestämma mitt namn och att forma mig precis som ni vill. Det mest fantastiska med mig är att ni är jag, och att jag kan bli precis det ni tänkt er.


Jag får ofta höra, från människor världen över, att jag har makt över er och att jag kan göra vad jag vill med er, att jag är misstänksam och ofta arg på er. Det är helt fel mina vänner! Jag är den ni bestämmer att jag ska vara. Makten ligger hos er, det är NI som formar mig!


Jag har en plats inom er alla och jag är sann i mig själv, precis som ert inre är sant hos er. Det är där vi kan förenas på bästa sätt. Ni ska veta att jag älskar varje människa, vem den människan än är, och vad den än gör av sitt liv. Jag tror på dig och på varje människa.


Vet du som läser detta vad hemligheten med mig är? Jo, jag är verkligen inte mer än du. Du är större, mycket mycket större än du kan förstå. Det är det som är det mest fantastiska och det som du ska fokusera på. Gå in i dig själv och hitta allt du vill ha där. Jag menar verkligen allt! Det finns inget som saknas dig egentligen. Det finns inget som du behöver heller, egentligen, men så länge ni människor tror det kommer det att vara så.


Se dig själv som en länk i den kedja av människor som skapar en värld som är lätt att leva i. Alla skapar, hela tiden. Vad du än valt att göra så skapar du. Du är med och bestämmer om Jorden ska vara rädd eller kärleksfull.


Börja inom dig. Låt den visdom du har inom dig ta plats i din vardag och låt den betyda något för dig själv och för dina nära och kära. Använd din kunskap för dig själv och för dina vänner, för dina medmänniskor över hela Jorden. Så länge vi tror på oss själva kan vi göra något åt den värld som vi alla kan se mår dåligt.


Minns att den viktigaste personen i ditt liv är du! Minns också vem du är längst där inne i dig själv. Du kommer att bli förvånad när du hittat dig själv på riktigt! Din tanke om dig själv skapar dig. Det du kan ge andra människor är det du själv har inom dig, dvs det du upptäckt och plockat fram. Om du hatar dig själv gör din omgivning det också. Om du ser till att älska dig själv är det vad du får tillbaka.


Det finns kärlek och det finns kärlek. Men det finns inget annat än det. Rädsla sätter stopp för kärleken på många plan. Därför finns det all anledning att titta med nyfikenhet på sina rädslor.


Det viktigaste du kan göra är att försöka förstå dig själv. Då har du kommit väldigt långt. När du känner dig själv kan du skapa dig själv och vara den du drömmer om. Alla har det valet. Jag vet att det kanske låter ouppnåeligt, men det är fullständigt sant.


Förening och gemenskap är det naturliga tillståndet för er, inte krig och ovänskap.


Jag hoppas att få återkomma till dig med allt det personliga jag har att säga just dig. Du har en kanal via Ami. Använd den om det känns bra för dig, annars hittar vi en annan väg.


Se till att ta hand om dig. Du är värdefull!


Din vän i Kosmos