Om Ami 


Hej, jag heter Ami Sundeman. Mitt yrke som medial vägledare och djurkommunikatör började med en kris. Den skakade om mig, men gjorde också att jag på allvar lyssnade inåt. Jag ville se om jag kunde hitta svar på mina problem inom mig. Envist lyssnade och väntade jag  – och till slut fungerade det! Jag fann en mycket påtaglig röst som talade till mig. Det var fascinerande, omtumlande och samtidigt en aning skrämmande ska jag erkänna. Men mest av allt gjorde det mig glad och nyfiken på vad som fanns mer att upptäcka om mig själv.


Med tiden blev jag tryggare med den inre rösten och den blev en fantastisk terapeut och ett stöd i vardagen. Den har varit tuff ibland, eftersom jag vill utvecklas, men alltid mycket kärleksfull.


Jag kallar min inre röst för Kosmos. Det namnet rymmer så mycket, min egen lilla del av Kosmos, men också det obegripligt stora som finns inom oss alla och som kopplar oss samman.


Kort tid efter att jag fått kontakt med Kosmos förstod jag att jag kunde förmedla även andras inre röst, både människors och djurs, om jag fick deras tillåtelse. En god vän berättade att han stod inför ett svårt val i livet och undrade hur jag skulle ha gjort i hans situation. Visst hade jag min personliga syn på saken, men jag frågade om jag kunde få prova att förmedla hans egen inre röst och låta den ge vägledning. Det fungerade och hans inre hade massor att säga honom.


Det har gått över 20 år sedan dess. Det är spännande att få mötas och ta del av den andres inre och kunna hjälpa till. Det gör mig glad!


Foto: Helena Soluna Berggren