Djurkommunikation


Jag förmedlar gärna vad din familjemedlem har att säga, även om jag är övertygad om att vi alla har den potential som krävs för att kommunicera med djur.


Djuren är mycket kloka och det är en fascinerande upplevelse att få höra sin hund, katt, häst, eller vem det kan vara, förmedla sin kunskap. Djuren längtar efter att få den inre dialogen med matte och husse. Kanske vill de ha hjälp med något eller få möjlighet att bidra med sin klokskap i familjen. De känner in sinnesstämningar och ser samband på ett sätt som vi oftast missar. Djuren vill så gärna finnas till för oss på ett högre plan – också.


Under samtalet är vi alla tillsammans, så att vi kan föra en dialog, se nya möjligheter och försöka lösa eventuella problem.


Oftast åker jag hem till katter och hästar. Hundar går lättare att träffa i min mottagning. Det fungerar oftast lika bra med samtal på telefon eller Skype. Du kan välja en timmes samtal eller kortare. Prisexempel: 1 tim 1000 kr, 30 min 600 kr (inkl moms). Om du vill att jag spelar in tillkommer 100 kr och du får en mejlad ljudfil. Självklart kan du välja att spela in själv.


Jag har tystnadsplikt och du kan alltid känna dig trygg med att allt som sägs stannar mellan oss. Hör gärna av dig om du undrar över något eller vill boka en tid för dig och din vän.


Tips! I min bok Livet enligt djuren finns ett kapitel om hur man kan lära sig kommunicera med djur. Du kan läsa mer om boken här. Jag signerar den gärna med en personlig hälsning till dig och din fyrfota vän, bara du säger till!


Foto på hunden Peggy av Robert Björk