Djurkommunikation


OBS! Just nu har jag uppehåll från samtal för att fokusera på min kommande bok ”Intelligens enligt djuren”. Jag meddelar via mejl och på hemsidan när jag öppnar upp för samtal igen. Tills vidare kan jag varmt rekommendera min kollega AnnaCarin Johansson. 


Hör gärna av dig om du vill få mina nyhetsmejl.


***

Jag förmedlar gärna vad din familjemedlem har att säga, även om jag är övertygad om att vi alla har den potential som krävs för att kommunicera med djur.


Djuren är mycket kloka och det är en fascinerande upplevelse att få höra sin hund, katt, häst, eller vem det kan vara, förmedla sin kunskap. Djuren längtar efter att få den inre dialogen med matte och husse. Kanske vill de ha hjälp med något eller få möjlighet att bidra med sin klokskap i familjen. De känner in sinnesstämningar och ser samband på ett sätt som vi oftast missar. Djuren vill så gärna finnas till för oss på ett högre plan – också.


Under samtalet är husse/matte med, så att vi kan föra en dialog, se nya möjligheter och direkt försöka lösa eventuella problem. Jag förmedlar det jag hör, men lämnar till dig att agera och ta ansvar utifrån vad som känns rätt för dig. Jag har tystnadsplikt och du kan alltid känna dig trygg med att allt som sägs stannar mellan oss.


När du beställer tid hos mig är det bra att veta att min djurkommunikation till stor del inkluderar ett själsligt perspektiv på våra liv. Djuren känner in den aspekten hos mig och vill ta chansen att kommunicera utifrån den nivån. Därför är det viktigt att husse/matte också är nyfiken på den universella kunskapen så att det blir flöde i samtalet och givande för alla parter, även för ditt djur.


Ni är välkomna till min mottagning i Hägersten (Stockholm). Det fungerar precis lika bra via telefon eller Skype, om du föredrar det. Ibland kan jag även göra hembesök.


Priser: 1 tim 1000 kr, 30 min 600 kr (inkl moms). Om du vill att jag spelar in tillkommer 100 kr och du får en mejlad ljudfil. Självklart kan du välja att spela in själv.


Tips! I min bok Livet enligt djuren finns ett kapitel om hur man kan lära sig kommunicera med djur. Du kan läsa mer om boken här. Jag signerar den gärna med en personlig hälsning till dig och din fyrfota vän, bara du säger till!


Foto på hunden Peggy av Robert Björk