Medial vägledning

Vi har nog alla något som tynger oss – eller drömmar som vi vill få hjälp att uppnå. I ett samtal med Kosmos, min inre röst, får du inspiration och praktiska tips för att komma vidare. Kosmos är bra på att se problem i grunden och hur de kan lösas. Du kan också få hjälp att förstå ditt inre ännu bättre. Kosmos vill svara på alla frågor och vill gärna vara ditt bollplank om du behöver någon att diskutera med.


Vi har alla svar inom oss, men ibland kan vi behöva hjälp att tydliggöra dem. Som jag ser det är det ditt eget högre jag som ger dig svaren. Och ditt inre är klokt! 


Jag förmedlar det jag hör, men lämnar till dig att tolka och agera utifrån vad som känns rätt för dig. Jag har tystnadsplikt och du kan alltid känna dig trygg med att allt som sägs stannar mellan oss två.


Du är välkommen till min mottagning i Hägersten, Stockholm. Det fungerar också, precis lika bra, med samtal på telefon eller Skype. Du kan välja en timmes samtal eller kortare. Prisexempel: 1 tim 1000 kr, 30 min 600 kr (inkl moms). Om du vill att jag spelar in tillkommer 100 kr och du får en mejlad ljudfil. Självklart kan du spela in själv också. Hör gärna av dig om du vill boka en tid eller undrar över något.


SEMESTER: 28 juni – 6 aug är jag ledig och är tyvärr inte nåbar under denna period. Mejla mig gärna, så svarar jag när jag är tillbaka. Om du snabbt vill ha vägledning kan jag varmt rekommenderar en kollega:

Ammis Reiman, free-spirit.nu

.