Medial vägledning

OBS! Just nu har jag uppehåll från samtal för att fokusera på min kommande bok ”Intelligens enligt djuren”. Jag meddelar via mejl och på hemsidan när jag öppnar upp för samtal igen. Tills vidare kan jag varmt rekommendera mina kollegor:

Ammis Reiman

Inger ”Flingan” Edström


Hör gärna av dig om du vill få mina nyhetsmejl.


***


Vi har nog alla något som tynger oss – eller drömmar som vi vill få hjälp att uppnå. I ett samtal med Kosmos, min inre röst, får du inspiration och praktiska tips för att komma vidare. Kosmos är bra på att se problem i grunden och hur de kan lösas. Du kan också få hjälp att förstå ditt inre ännu bättre. Kosmos vill gärna vara ditt bollplank om du behöver någon att diskutera med.


Vi har alla svar inom oss, men ibland kan vi behöva hjälp att tydliggöra dem. Som jag ser det är det ditt eget högre jag som ger dig svaren. Och ditt inre är klokt! 


Jag förmedlar det jag hör, men lämnar till dig att tolka och agera utifrån vad som känns rätt för dig. Jag har tystnadsplikt och du kan alltid känna dig trygg med att allt som sägs stannar mellan oss två.


Välkommen till min mottagning i Hägersten (Stockholm). Om du föredrar samtal på distans fungerar det precis lika bra via telefon eller Skype. 


Priser: 1 tim 1000 kr, 30 min 600 kr (inkl moms). Om du vill att jag spelar in tillkommer 100 kr och jag mejlar en ljudfil. Självklart kan du spela in själv istället. Hör gärna av dig om du vill boka en tid eller undrar över något.